Verkkoapteekki

Yhteistyökumppanimme Yliopiston Apteekin verkkoapteekissa on Suomen laajin valikoima kaikkia apteekkituotteita. Tilaa helposti verkossa!

Säästä aikaa ja vaivaa – valitse sinulle sopivin toimitustapa
PIKANOUTO TUNNISSA YLIOPISTON APTEEKISTA
Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa Yliopiston Apteekin noutoautomaatista – aina tunnin sisään. Palvelu on maksuton.
TOIMITUS YLI 2000 NOUTOPISTEESEEN
Saat tilauksesi keskimäärin 1-5 arkipäivän kuluessa. Toimituksen hinta noutopisteeseen 2,90 €.
KOTIINKULJETUS ARKISIN
Postin ja Schenkerin kotiinkuljetuksella saat tilauksesi keskimäärin 1-5 arkipäivän kuluessa. Lisäksi pääkaupunkiseudulla saatavilla Budbee-kotiinkuljetus 2,90 € 1-5 arkipäivässä.

Reseptilääkkeen tilaus on helppoa ja turvallista

Yliopiston Apteekin verkkoapteekista saat chatin välityksellä asiantuntevan farmaseutin ohjeet kuten normaalisti apteekissa käydessäsi.

Tilaa reseptilääke

Aloita tunnistautumalla
Valitse, kenelle tilaat lääkettä Voit asioida valtuutuksen myötä myös toisen henkilön puolesta.
Valitse haluamasi toimitustapa Näet oman alueesi toimitusvaihtoehdot ja toimitushinnat helposti syöttämällä postinumerosi.
Valitse tilattavat reseptilääkkeet Näet samalla myös kaikki vaihtokelpoiset rinnakkaisvalmisteet hintoineen ja voit valita haluamasi valmisteen.
Farmaseutin lääkeneuvonta Farmaseutti neuvoo chat-keskustelussa sinua lääkkeen käytössä ja laskee Kela-korvauksen. Voit kysyä farmaseutilta apua myös myöhemmin kun aloitat lääkehoidon.
Kaikki apteekkiostokset samalla kertaa Ostoskoriin on helppo lisätä myös muut tarvitsemasi apteekkituotteet samaan toimitukseen.

Reseptilääkkeen tilaukseen vaaditaan vahva tunnistautuminen. Ensimmäisellä asiointikerralla tulee sinun myös rekisteröityä Yliopiston Apteekin verkkokauppaan. Samalla liityt Uniikki kanta-asiakkaaksi ja saat aina parhaat edut sekä monipuolisimmat palvelut hyvinvointisi hyväksi.

Löydät sinulle Mehiläisessä määrätyt reseptit helposti OmaMehiläisestä

Reseptit-näkymässä näet kootusti sinulle Mehiläisestä määrätyt reseptit. Tarvittaessa myös uusit reseptit kätevästi Mehiläisen Digiklinikalla.

Lataa ilmainen OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu OmaMehiläinen-verkkopalveluun.

Reseptit OmaMehiläisessä

Mehiläinen ja Yliopiston Apteekki yhteistyössä

Mehiläisen ja Yliopiston Apteekin yhteistyön myötä tarvitsemasi lääkehoito on saumaton osa muuta hoitoa. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yritys. Apteekin saama tuotto käytetään vuosittain hyvään tarkoitukseen eli suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Lue lisää yhteistyöstä.

Yliopiston apteekki

piilota sivukartasta
Off
Piilota haussa
Off