Yksikössä toimii Hengitystieinfektioklinikka. Kaikki hengitystieinfektiopotilaat ohjataan kyseiselle klinikalle. Ajanvaraus tapahtuu Asiakaspalvelukeskuksesta numerosta 010 414 00 tai verkkoajanvarauksen kautta.

Klinikalla on COVID19- testausmahdollisuus. Testaukset tehdään aina vain lääkärin lähetteellä.

Hengitystieinfektioon sairastuneet eivät muuten voi asioida lääkäreiden vastaanotoilla lääkärikeskuksessa. Vastaanotot muiden lääkäreiden kanssa voidaan hoitaa mm. puhelinvastaanoton kautta, mikäli hoito ei vaadi fyysistä tutkimista.

Potilasryhmät:
Kaikki potilaat, joiden hengitystieinfektiotilanne edellyttää lääkärin/hoitajan vastaanottoa, mutta joiden tilanne ei edellytä ensisijaisesti sairaalapäivystykseen hakeutumista.

Saapuminen:
Klinikka sijaitseen Lohjan Mehiläisen tiloissa, osoitteessa Laurinkatu 34. Käynti ainoastaan Postikadun kautta Mehiläisen takapihalta, jossa ohjeistus.

Suojautuminen:
Odotustilasta tulee ottaa suu-nenäsuojain kasvoille tai käyttää omaa suojainta.

Maksaminen:
Asiakkalle lähetetään käynnistä lasku ilman laskutuslisää

Jos hengitystieinfektio-oireinen asiakas ei voi asioida lähinnä olevassa Mehiläisen yksikkössä, jossa hengitystieinfektio-klinikka on toiminnassa, asiakkaan tulee olla yhteydessä joko OmaMehiläisen kautta Digiklinikkaan tai varata puhelimitse hoidettava vastaanottoaika lääkäriltä. Puhelinvastaanoton ja Digiklinikan kautta voidaan hoitaa ne vaivat, joiden hoito ei vaadi fyysistä tutkimista.