Jos sinulla on jo Mehiläisen lääkärin lähete koronanäytteeseen, valitse ajolinja A. Voit ilmoittatua mökeillä 1A tai 2A. 

Lähetteen testiin saat kätevästi mm. Mehiläisen Digiklinikalta tai omalta työterveyshoitajaltasi.  

Jos sinulla on lähete Helsingin kaupungilta (Omaolosta tai koronavirusneuvonta puhelinpalvelusta), valitse ajolinja A. Voit ilmoittautua mökillä 2A.

Jos sinulla ei ole lähetettä, valitse ajolinja B ja ilmoittaudu mökillä 3A/4A, jossa suoritetaan terveydenhuollon ammattilaisen tekemä haastattelu ja tehdään lähete. Haastattelu kestä 10-20 min / henkilö.

Jos tulet jalkaisin tai pyörällä, ilmoittaudu kävelijöiden mökillä. Liikenteenohjaajat opastavat myös. 

Kävelijöiden ja pyöräilijöiden suositellaan pukeutuvan lämpimästi. Testiasema sijaitsee ulkotiloissa. 

Testiasemalle saapuessasi seuraa opastekyltteja, huomioi, että asemalle ei ole esteetöntä kulkua, vaan jalankulkijat käyttävät portaita.

Testiasema toimii ilman ajanvarausta, joten voit tulla testiasemalle aukioloaikojen puitteissa.

Ajoittain testiasemalle kertyy ruuhkaa, joten varaa näytteenottoon hyvin aikaa.  Akuuttien jonotilanteiden välttämiseksi suosittelemme hyödyntämään drive-in-testausasemiemme aukioloaikoja laajasti, jos se tapauksessasi on mahdollista. Alueella on asiakas-WC.

*****

If you have been issued with a referral to a coronavirus test by a doctor, select line 1 or 2. A referral can be easily acquired or issued from Mehiläinen’s Digital Clinic or by your occupational health nurse, for example.

If you have not been issued with a referral, select line 3 in order to be interviewed by a health care professional and issued with a referral.

If you are arriving at the station on foot or by bike, please wait to be instructed by a traffic controller.

The station works on an appointment-free basis and you can visit the station at any time during the opening hours.

Follow the signs at the station. Please note that the station is not barrier-free as people arriving on foot have to take the stairs.

The station can occasionally get crowded, so please reserve enough time for the testing. In order to avoid overcrowding the station, we recommend using less popular times of the opening hours whenever possible. A toilet for customers can be found in the area.