Lastenlääkäri Jaana kertoo kokemuksiaan Digiklinikalla työskentelystä

Lastenlääkäri Jaana Ronkainen työskentelee Mehiläisen Oulun lääkärikeskuksessa ja Mehiläinen Länsi-Pohjassa Kemissä, Torniossa ja Keminmaassa. Vastaanottotyön lisäksi Jaana työskentelee etälääkärinä Digiklinikalla. 

Jaana kokee Digiklinikan kollegoiden olevan aika läheisiä työkavereita, vaikka hän on tavannut heitä vain etänä. Hän kertoo, että samaan aikaan Digiklinikalla työskenteleviltä kollegoilta voi aina kysyä apua ja usein linjoilta löytyy asiantuntija, joka pystyy heti auttamaan. Kaikki ymmärtävät, kuinka tärkeää on, että potilas saa nopeasti hoidon. 

Tiitille lääkärin työssä on tärkeää kohdata jokainen potilas yksilönä

Tiiti Peltokangas työskentelee lääkärinä Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Tesomalla. Tiitille lääkärin työn merkitys syntyy vahvasti siitä, että hän voi olla vaikuttamassa parempaan potilaidensa elämässä.

Vaikka Tiiti hoitaa isoja määriä potilaita, hänelle on tärkeää kohdata jokainen potilas yksilönä. Suurimmat onnistumisen hetket syntyvätkin hänelle tunteesta, että samassa tilassa on läsnä kaksi ihmistä, ei vain pelkästään lääkäri ja potilas.

Mehiläinen on ollut vastaavalle työterveyslääkärille Kristiinalle erityisen koulutus- ja kehitysmyönteinen ja kuunteleva työnantaja

Kristiina Hellström toimii vastaavana työterveyslääkärinä Mehiläinen Tampereen Hermian ja Hämeenkadun yksiköissä. Hän on kokenut Mehiläisen poikkeuksellisen koulutus- ja kehitysmyönteiseksi työnantajaksi, jossa myös henkilöstön arvostaminen ja kuunteleminen on kohdallaan.

Vastuulääkäri Maaritia inspiroi Lasten Mehiläisen hyvä tekemisen meininki

Yli kymmenen vuotta Mehiläisessä viihtynyt Maarit Tarkiainen työskentelee lastentautien vastuulääkärinä. ”Parasta mun työssä on se, että voin auttaa perheitä ja se, että on todella kivat työkaverit ja työyhteisö”, hän kertoo.

Maarit saa työssään paljon iloa tiimistään, jossa on erilaisia persoonia ja jossa ajatuksia voidaan heitellä vapaasti. Toisaalta työnteossa on sopivasti tavoitteellisuutta, joten asioita saadaan aikaan.

Pitkän linjan lastenlääkäri Jaana nauttii joustavasta ja antoisasta työstään

Jaana Ronkainen työskentelee lastenlääkärinä Mehiläisen Oulun lääkärikeskuksessa ja Mehiläinen Länsi-Pohjassa Kemissä, Torniossa ja Keminmaassa. Hän on toiminut ammatinharjoittajana jo liki 20 vuotta ja keskittänyt työnsä Mehiläiseen. ”Mä teen samanaikaisesti tutkimustyötä, niin mä en oikeastaan tiedä parempaa paikkaa, missä voin nämä kaksi asiaa yhdistää”, hän kertoo.

Työterveyslääkäri Hannen työ Mehiläisessä on joustanut aina elämäntilanteen ja toiveiden mukaan

Hanne Vahtera on työskennellyt työterveyslääkärinä Mehiläisen Turun Kauppiaskadun lääkärikeskuksessa vuodesta 2015 lähtien. Hannen mehiläisuraan on mahtunut työskentelyä niin etävastaanotolla, päivystyksessä kuin poliklinikkavastaanotolla - aina joustavasti hänen toiveidensa mukaan.

Niko suosittelee lämmöllä lääkärin työtä Mehiläisessä: ”En ole katunut päivääkään”

Niko Suoraniemi toimii lääkärinä Terveyskeskus Mehiläisen Ruoholahden terveysasemalla. Lääkäriksi Nikon veti alkujaan halu auttaa ihmisiä ja tehdä merkityksellisestä työtä. Parasta hänen työssään ovatkin potilaskohtaamiset ja ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa oleminen.

Jyriä motivoi vastaavan lääkärin työssä ihmisten auttaminen ja tiimin onnistuminen

Jo yläasteikäisestä lääkäriksi tähdännyt Jyri Aalto toimii yleislääkärinä ja vastaavana lääkärinä Mehiläisen Vantaan Tikkurilan lääkärikeskuksessa. Aikoinaan sulkapallon parissa kilpaurheillut Jyri työskentelee myös Urheilu Mehiläisen puolella.