Familarin Harrin vastaavan ohjaajan työn keskiössä on nuorten hyvinvointi

Harri Koskella on takanaan kuuden vuoden työura vastaavana ohjaajana Familarin lastensuojeluyksikössä. Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi kouluttautunut Harri opiskelee parhaillaan myös sosionomiksi.

Harrin työn ytimessä on tukea ja vahvistaa nuorten hyvinvointia. Työn huippuhetket syntyvätkin hänelle siitä, kun nuori voi niin hyvin, että pääsee kotiutumaan. Kohokohtia tarjoavat eittämättä myös nuorten kanssa tehdyt laskettelu- ja kesälomareissut, joita nuoret itsekin muistelevat lämmöllä.

Onnikotien vastaava ohjaaja Jussi arvostaa työssään erityisesti vaikutusmahdollisuuksiaan ja iloista ilmapiiriä

Sosionomi Juha ”Jussi” Naumanen työskentelee Onnikodeissa vastaavana ohjaajana kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnan parissa. Jo opiskeluaikana vammaistyölle sydämensä menettänyt Jussi viihtyy työssään erinomaisesti. 

Onnikotien tiimivastaava Lis-Marilla on työssään erityinen työpari – omat koirat

Lis-Mari Kivelä on toiminut ohjaajana ja tiimivastaavana Onnikodeissa jo vuodesta 2011. Alkujaan laitoshuoltajataustainen Lis-Mari kiinnostui kehitysvammatyöstä muutettuaan uudelle paikkakunnalle ja kuljettuaan usein paikallisen Onnikodin ohi. Niinpä hän päätti opiskella lähihoitajaksi ja päätyi lopulta kyseiseen Onnikotiin töihin.

Ykköskotien Teemulle tiimivastaavan työn parasta antia on läsnäolo asiakkaiden kanssa

Teemu Manninen toimii tiimivastaavana Mehiläisen Ykköskodeissa. Koulutustaustaltaan hän on lähihoitaja ja opiskelee parhaillaan myös sairaanhoitajaksi. Työhön mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa Teemun veti halu auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti.

Terveydenhoitaja Matjoi nauttii työstään Ruoholahden terveysasemalla – avainasemassa huikea työporukka, esihenkilötyö ja vaikutusmahdollisuudet

Matjoi Mäki-Jussila työskentelee terveydenhoitajana Mehiläisen Ruoholahden terveysasemalla. Terveydenhoitajan ura kiinnosti häntä alun perin varmojen työllisyysnäkymien vuoksi. Työskentely Mehiläisessä on kuitenkin todistanut, että ammatti on täynnä monia muitakin mahtavia puolia.

Mainiokotien tiimivastaava ja sairaanhoitaja Annen työssä antoisinta on ihmisten kohtaaminen

Anne Karvonen työskentelee tiimivastaavana ja sairaanhoitajana Mehiläisen Mainiokoti Vuoksessa. Anne aloitti hoitoalalla alun perin lähihoitajan tehtävissä. Niiden yhteydessä virinnyt kiinnostus sairaanhoidolliseen työhön innoitti hänet opiskelemaan myöhemmin myös sairaanhoitajaksi.

Juulialle parasta työterveyshoitajan työssä Mehiläisessä on monipuolisuus ja vahva me-henki

Juulia Tuominen toimii työterveyshoitajana Mehiläinen Salossa. Hänen urapolkunsa Mehiläisessä sai alkunsa ammattikorkeakoulun terveydenhoitajaopintoihin kuuluvasta harjoittelujaksosta. Sen jälkeen jatkoa seurasi ensin äitiyslomasijaisena, kunnes vuorossa olikin vakinainen työterveyshoitajan pesti.

Sanna suosittelee lämmöllä työterveyshoitajan työtä Mehiläisessä

Sanna Arell on töissä työterveyshoitajana Mehiläinen Uudessakaupungissa. Hänen urasuunnitelmansa liittyivät alun perin musiikkiin, kunnes kesken konservatoriopintojensa hän keksikin opiskella terveydenhoitajaksi. Työterveyshoitajan työ Mehiläisessä on todistanut, että sekä ammatin että työnantajan valinta on osunut oikeaan.

Onnikotien yksikönjohtaja Anne-Maria tuntee työssään vahvaa merkityksellisyyttä ja ylpeyttä

Anne-Maria Holappa työskentelee yksikönjohtajana Mehiläisen Onnikoti Kaasissa, joka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua vammaisille. Hän toimii myös vastaavana sairaanhoitajana. Anne-Marian urapolku kohti hänen nykyistään työtään lähti liikkeelle aikuisiällä lähihoitajaksi opiskelusta. Tämän jälkeen hän jatkoi kouluttautumistaan ensin sairaanhoitajaopinnoilla ja myöhemmin myös ylempien ammattikorkeakouluopintojen parissa.