Hammaslääkäri Julian sydäntä lähinnä ovat pelkopotilaat

Julia työskentelee hammaslääkärinä Hammas Mehiläinen Espoon Tapiolan ja Ison Omenan toimipisteissä. Ennen hammaslääketieteen opintojaan hän ehti opiskella genetiikkaa ja aloitti valmistumisensa jälkeen Mehiläisessä ammatinharjoittajana.

Julia haluaa panostaa työssään erityisesti tiedon jakamiseen, jotta suusairauksien eteneminen voidaan pysäyttää ajoissa. ”Mä uskon todella paljon ennaltaehkäisyyn”, hän kertoo.

Hammas Mehiläisen tiimiesihenkilö ja hammashoitaja Anninalle työn suola löytyy vaihtelevuudesta

Annina Vierre työskentelee tiimiesihenkilönä ja hammashoitajana Hammas Mehiläinen Kouvolassa. Hän on taustaltaan alanvaihtaja, jonka innoitti hammashoitajan uralle alun perin päivätyön kaipuu. Työnsä arjessa Annina nauttii erityisesti työtehtäviensä vaihtelevuudesta ja siitä, ettei ikinä voi tietää, mitä päivä tuo tullessaan.

Kiira ja Olli kertovat, miksi Hammas Mehiläisessä on helppoa olla hammaslääkäri

Hammaslääkäri Kiira Löfberg ja suu- ja leukakirurgi Olli Teronen ovat hyvin tyytyväisiä työhönsä Hammas Mehiläisessä. Kiira nostaa esiin etenkin joustavat työajat, modernit työtilat ja uudet työvälineet – sekä potilaiden positiiviset kommentit. Olli puolestaan iloitsee siitä, että potilashankintaa ei tarvitse miettiä. Näin paukkuja jää tärkeimpään eli asiakkaiden kohtaamiseen.

Johtava hoitaja Miia kertoo: ”Mehiläisessä on huikeaa se, että jos vastuuta haluaa, sitä myös annetaan.”

Ennen nykyistä johtavan hoitajan tehtäväänsä Miia on ehtinyt toimia myös esihenkilönä ja palvelupäällikkönä. Miia on tuntenut ylpeyttä työstään ja koko Mehiläisestä erityisesti korona-aikana. Hän muistelee yhä liikutuksella sitä yhteen hiileen puhaltamisen henkeä, jonka voimalla koronatestausasemat saatiin pystyyn pikavauhtia. Ihmisten lisäksi Miia kehuu Mehiläisessä erinomaisia ura- ja työmahdollisuuksia.

Tutustu Miian uratarinaan ja myös hänen mielenkiintoisiin vapaa-ajan harrastuksiinsa tarkemmin videolta.

Hammaslääkäri Anni kertoo, miksi hän on ylpeä työstään Mehiläisessä

”Joka päivä töissä on hauskaa ja kyllä me nauretaan ihan joka päivä”, Anni Mäkinen kertoo. Hyvän työilmapiirin lisäksi Annille mieluista Mehiläisessä ovat työn joustot, osaava ja moniammatillinen työyhteisö sekä mahdollisuus keskittyä omaan työhön. Annille merkitsee paljon myös mahdollisuus hoitaa ihmisiä läpi eliniän – parhaimmillaan jopa kolmessa sukupolvessa.

Katso videolta, mikä sai Annin tulemaan hammaslääkäriksi Mehiläiseen ja miksi hän viihtyy meillä edelleen.

Hammashoitaja ja suuhygienisti kertovat, miksi Hammas Mehiläinen on heistä paras paikka kehittyä suun terveyden ammattilaisena

"Mehiläisellä hammashoitajalle löytyy hyvin monipuolinen työnkuva, kiva työporukka ja mahdollisuudet kehittyä", hammashoitaja Kaisu Aaltonen sanoo.

Katso videolta, mitä Aaltonen kertoo hammashoitajan työstä ja uramahdollisuuksista Hammas Mehiläisellä:

”Meillä on täysi kliininen autonomia” – Hammaslääkärit kertovat, miksi työnantajalla on väliä

"On helppo tulla töihin, kun taustatuki on kunnossa"

- Valmistuttuani ystäväni pyysi minua sijaisekseen Mehiläiselle puolen vuoden ulkomaanmatkansa ajaksi. Silloin oli vaikeampi työtilanne, joten suostuin innolla sijaisuuteen. Niinhän siinä sitten kävi, että 22 vuotta myöhemmin olen edelleen talossa.

Marja Hokkanen on pitkän linjan hammaslääkäri, jolle lääketiede tulee jo verenperintönä. - Suvustamme tulee myös käsillä tekemisen taito. Se on minulle tietynlaista ammattiylpeyttä.