Puheterapeutti Nooran työn merkitys on kaikkien oikeudessa kommunikaatioon ja vuorovaikutukseen

Noora Leskinen työskentelee puheterapeuttina ja työnohjaajana Mehiläinen Tutoris Oulussa. Häntä motivoi työssään päämäärä siitä, että kaikilla – myös heikoimmassa asemassa olevilla – on oikeus kommunikaatioon ja vuorovaikutukseen.

Puheterapeutti Henrietta on saanut Mehiläisessä uralleen onnistuneen startin

Henrietta Helander työskentelee puheterapeuttina Mehiläinen Terapiaklinikka Turussa. Hän on alalla verrattain tuore tulokas ja kokee saaneensa Mehiläisessä uralleen onnistuneen startin.

Henrietta kertoo, että koko hänen alkutaivaltaan on siivittänyt tervetullut olo. Tukea ja apua on ollut tarjolla paljon, eikä osaamisesta ole tarvinnut ottaa paineita. Arki osana mehiläistiimiä on sujunut mukavasti.

Miksi puheterapeutti Linda suosittelee Mehiläistä työpaikkana?

”Suosittelisin Mehiläistä työpaikkana siksi, että täällä on tosi huolehtivainen ilmapiiri työntekijöistä, on hyvää ja sujuvaa tiedonvaihtoa ja työntekijänä et ole täällä yksin”, Linda Rieppola kertoo. Lindan mielestä Mehiläisen erottaa muista työpaikoista etenkin rentous, kiva työilmapiiri ja se, että omaa ammattitaitoa voi kehittää kouluttautumalla vapaasti omien tarpeiden mukaan.

Katso videolta, mitä muuta Linda kertoo puheterapeutin työstään ja siitä, miksi hän viihtyy Mehiläisessä.