Fysioterapeutti Minnan työn imu syntyy asiakkaista ja kollegoista

Minna Laakkonen toimii fysioterapeuttina Fysios Mehiläinen Kuopiossa ja todella nauttii työstään. ”Mä koen työstä ylpeyttä. Tämä on tosi makea duuni ja tätä on tosi kiva tehdä”, hän kertoo.

Minnalle parasta työssä ovat ehdottomasti asiakkaat ja heidän tarinansa. Myös asiakkailta saadulla palautteella on iso merkitys. Minnaa on sykähdyttänyt muun muassa kuulla, että hänen jo vuosia sitten antamansa vinkit auttavat asiakasta yhä tänäkin päivänä.

Fysioterapeutti Petri auttaa asiakkaitaan pääsemään takaisin tavalliseen arkeen

Petri Valkonen työskentelee fysioterapeuttina Lahden sote-keskuksessa. Urheilutaustaisen Petrin johdatti fysioterapian pariin kiinnostus liikuntaan sekä ihmiskehon toimintaan ja sen kehittämiseen. Työ asiakkaiden kiputilojen helpottamisen ja toimintakyvyn parantamisen parissa onkin tarjonnut hänelle monia palkitsevia hetkiä.

Fysios Mehiläisen toimipisteen esihenkilö Sannakaisa kokee työssään joka päivä ylpeyttä

Fysios Mehiläisen Turun toimipisteen esihenkilön Sannakaisa Vastamäen työura käynnistyi 11 vuotta sitten fysioterapeutin työssä. Esihenkilötehtäviin hän hyppäsi neljä vuotta sitten. ”Mun työssä parasta on ihmiset, joiden kanssa mä saan työskennellä päivittäin”, esihenkilön roolissa selvästi viihtyvä Sannakaisa kertoo.

Fysios Mehiläisen OMT-fysioterapeutti Ninalle työn suola löytyy ihmisistä

Fysios Mehiläisen OMT-fysioterapeutti Ninalle parasta työssä ovat ihmiskohtaamiset. Hänelle on tärkeää kohdata jokainen asiakkaansa kokonaisuutena ja sellaisena kuin hän on. Huippuhetkiä Nina kokee erityisesti silloin, kun asiakas pystyy tekemään jotain hänelle rakasta, mikä ei onnistunut ennen fysioterapiajaksoa.

Mikä on parasta Laurin fysioterapeutin työssä Fysios Mehiläisessä?

Lauri kokee fysioterapeutin työnsä Fysios Mehiläisessä hyvin merkitykselliseksi. ”Parasta työssä on se, kun näkee aidosti asiakkaan onnistuvan jossain, eli asiakas saavuttaa jonkin itselleen merkityksellisen tavoitteen”, hän kertoo. Lauri kulkeekin työssään tiiviisti asiakkaidensa vierellä ja soveltaa eri menetelmiä heidän arkensa ja toimintakykynsä helpottamiseksi.

Jaakko on fysioterapeuttina Mehiläisessä, koska se on pitkänkin uran jälkeen hauskaa

Jaakko on työskennellyt Mehiläisessä fysioterapeuttina jo 20 vuotta ja jaksaa innostua työstään yhä uudelleen.

Jaakolle iloa tuottaa etenkin se, kun hän näkee asiakkaansa silmin nähden innostuvan saamistaan harjoitteista. Tärkeää ovat myös pitkäaikaiset ja tutuksi tulleet asiakkaat. Kun asiakkaan kanssa syntyy yhteys, juttu jatkuu vuosienkin kuluttua siitä, mihin se viimeksi jäi, Jaakko kertoo.

Tutustu Jaakon iloiseen persoonaan lisää videolta.

Työfysioterapeutti Nina kertoo, miksi Mehiläinen on hänen elämänsä paras työpaikka

”Mun työkaverit on myös ystäviä, eli on tosi läheisiä ystävyyssuhteita tullut työn mukana”, Nina Ruohomäki kertoo. Ninalle Mehiläinen onkin hänen elämänsä paras työpaikka – huippukollegojen lisäksi myös muun muassa innovatiivisuuden ja eteenpäin menon takia.

Katso videolta, mikä Ninaa motivoi työfysioterapeutin työssä ja miksi hänestä on hienoa olla yksi mehiläisistä.