Hankintatiimin kategoriapäällikkö Jaana on nähnyt työssään Mehiläisen kasvun ja kehityksen

Hankintatiimin kategoriapäällikkö Jaana Teiderillä on takana jo 20 vuotta Mehiläisessä. Pitkän uransa aikana hän on saanut todistaa työnantajansa kasvun alle 20 yksiköstä aina yli 800 yksikköön ja on viihtynyt mukana matkassa erityisesti kollegoidensa ja työn vaihtelevuuden takia.

Mehiläisen koti- ja hoitajapalveluiden palvelupäällikkö Kati auttaa hoitajia innostavien työmahdollisuuksien äärelle

Kati Mäki työskentelee palvelupäällikkönä Mehiläisen koti- ja hoitajapalveluiden hoitajavuokrauksessa. Hän tarjoaa tiiminsä kanssa lähi- ja sairaanhoitajille työmahdollisuuksia, joissa voi kokea hoitotyön intoa.

Mainiokotien tiimivastaava Jatan viihtymisen salaisuus piilee mahtavassa tiimissä ja koulutusmahdollisuuksissa

Sosionomi Jatta Mäenpää työskentelee tiimivastaavana Mainiokoti Aurorassa. Jatan mehiläisura lähti aikoinaan liikkeelle kattavalla perehdytyksellä, ja sittemmin sitä ovat siivittäneet erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Mehiläisessä Jatalle on ollut mieluista varsinkin runsas koulutustarjonta ja kannustus kouluttautumiseen. Hän antaa kiitosta myös perehdytyksestään ja saamastaan lämpimästä vastaanotosta työyhteisössään. 

Järjestelmäasiantuntija Jasminille henkilöstöjärjestelmän käyttäjien auttaminen on sydämen asia

Jasmin toimii Mehiläisen HR:ssä järjestelmäasiantuntijana henkilöstöjärjestelmä Workdayn parissa. Hän on ylpeä omasta ja tiiminsä työstä, jonka vaikutukset näkyvät Mehiläisen työntekijöille monissa tärkeissä asioissa.

Jasminin työn ytimessä on järjestelmän käyttäjien kaikenlainen auttaminen ja tukeminen. Hänelle on tärkeää tehdä tässä parhaansa, ja hän kokeekin onnistumista aina, kun saa pienenkin käyttäjiä hiertävän ongelman ratkaistua.

Marjaanan verkkopedagogin työssä yhdistyvät hänen kaikki kiinnostuksen kohteensa

Marjaana Siivola työskentelee verkkopedagogina Mehiläisen hallinnossa. Hän viihtyy mainiosti tehtävässään, jossa pääsee hyödyntämään kiinnostustaan ja osaamistaan niin tekniseltä ja terveydenhuoltopuolelta kuin opettajuudesta.

Marjaana kertoo saaneensa Mehiläiseen tullessaan todella hyvän perehdytyksen esihenkilöltään ja tiimikavereiltaan. Apua on ollut saatavilla aina myöhemminkin, ja hän kokee, että ihmisten erilaiset taustat rikastuttavat mukavasti tiimin työtä.

Graafikko/sisällöntuottaja Vesa-Pekka toteuttaa luovuuttaan Mehiläisen brändin parissa - eikä tarvitse keinokseen sokerikuorrutusta

Vesa-Pekka "VP" Heikkilä työskentelee graafikkona/sisällöntuottajana Mehiläisen asiakkuusmarkkinointitiimissä. Vesa-Pekan työura lähti alkujaan liikkeelle halusta tehdä jotain luovaa, ja kuvallinen ilmaisu valikoitui hänen ilmaisukanavakseen media-alan opintojen aikana.

Idan palveluneuvojan työn palkitsevuus löytyy onnistuneista asiakaskokemuksista

Ida toimii palveluneuvojana Mehiläisen valtakunnallisessa asiakaspalvelukeskuksessa. Koulutustaustaltaan hän on lähihoitaja.

"Palveluneuvojan työssä ehdottomasti palkitsevinta on onnistuneet asiakaskokemukset, ja se kun kuulee, että asiakas on aidosti tyytyväinen", Ida kertoo. Ilonhetkiä hänelle tuottaa erityisesti ikäihmisten auttaminen ja heidän ohjaamisensa oikeaan suuntaan.

Laatu- ja regulaatiopäällikkö Hanna inspiroituu Mehiläisen kehittymiseen kannustavasta ilmapiiristä

Hanna Juhola työskentelee Mehiläisen digitaalisissa palveluissa laatu- ja regulaatiopäällikkönä. Hän vastaa laatu- ja regulaatioasioista myös Mehiläisen tytäryhtiön BeeHealthyn puolella.

Hannan työhön kuuluu lisäksi toimiminen yhtenä Tampereen toimiston vastuuhenkilöistä, mikä tuo hänen työpäiviinsä tärkeää lisäsisältöä. Tässä roolissaan hän pääsee järjestämään toimiston työoloja niin, että ihmisillä on kiva tulla töihin ja tapaamaan toisiaan.

Avopalveluiden ohjaaja Jannan työ Familarissa on täynnä merkitystä

Kuntoutuksenohjaajaksi opiskellut Janna työskentelee ohjaajana Familarin avopalveluissa. Hän pääsee vaikuttamaan työssään monella tavalla lasten ja nuorten elämänlaatuun sekä mahdollisuuksiin elää omannäköistä ja hyvää elämää. Janna kokeekin työssään vahvaa merkityksellisyyden tunnetta.

Merkityksellisyyden ohella Janna kertoo työnsä parhaista puolista seuraavaa: ”Parasta mun työssä on asiakkaat tietysti, mutta sitten myös semmoinen monipuolisuus ja se, että työnkuva vaihtelee tosi paljon”.