Soveltuvuusarvioinnit

Mistä soveltuvuusarvioinnissa on kyse?

Onko teillä rekrytointeja, joiden yhteydessä toivoisitte laajempaa ymmärrystä hakijoiden työskentelytavasta, työpersoonallisuudesta tai siitä, miten he ilmentävät tiettyjä haluttuja kompetensseja? Tai haluaisitteko ymmärtää, miten motivoida tulevaa alaista parhaalla tavalla tai miten juuri hän sopisi siihen tiimiin, johon uutta jäsentä ollaan rekrytoimassa?

Hintsa Performancen tiimivalmennukset johdolle ja avainhenkilöille

Hintsan tiimivalmennuksien tavoitteena on auttaa tiimin jäseniä muodostamaan vahva perusta omalle hyvinvoinnilleen ja suorituskyvylleen valmentajan johdolla. Valmennukseen sisältyvät yhteiset tapaamiset vahvistavat tiimiä, tukevat kunkin yksilön valmennusmatkaa sekä valmentavat tiimin jäseniä hyvinvoinnin johtamiseen organisaatiossa. Hintsan kokonaisvaltainen valmennuskonsepti on alun perin kehitetty ammattiurheilijoille ja muokattu vastaamaan yritysjohdon tarpeisiin.

Muutostuki esihenkilöille

Mistä Muutostuki -luennoissa on kyse?

Onnistu Muutosjohtamisessa -luento on työterveyspsykologin pitämä luento, joka on suunnattu esihenkilöille organisaatiomuutoksen yhteydessä. Luennolla käydään läpi muutosprosessin luonnetta, työntekijöiden suhtautumista muutokseen sekä johtamisperiaatteita, jotka auttavat onnistumaan muutoksissa.